Full kontroll over alle deler av løsningen


WordOnNet gir deg full kontroll over alle deler av løsningen vi leverer. Ikke bare står du fritt til å opprette ett ubegrenset antall nye sider og innlegg via WordPress Dashbord – kontrollpanelet som følger med WordPress, men du får også full kontroll over:

  • Webdesign og tilleggene: Gjennom WordPress Dashbord kan du når som helst selv endre utseende på nettstedet ditt, fjern eksisterende tillegg eller legge til nye.
  • Kildekoden: Såvel WordPress som temaet og tilleggene som leveres som en del av WordOnNet pakken er «åpen kildekode». Det vil si programvare du fritt kan bruke og endre slik du selv ønsker uten kostnader. Selve kildekode følger med til alle delene av løsningen og kan enkelt redigeres.
  • Serveren: Gjennom cPanel som er kontrollpanelet for webserveren sidene dine blir lagt på har du full kontroll over alle deler av serveren nettstedet ditt kjører på. Her kan du opprette et ubegrenset antall e-postkontor, databaser og installere de tilleggsprogrammene du ønsker. Alt gjennom et enkelt webgrensesnitt.

Det finnes heller ingen bindingstid eller lignende med på løsningen. Noe som betyr at du står fritt til å flytte nettsidene dine når du vil, dit du vil. Det eneste som kreves er at webserveren du velger kjører siste versjon av PHP og mySQL. Dette sikrer deg frihet til å la andre stå for videreutviklingen og driften av nettstedet ditt hvis du ikke lenger skulle være fornøyd med servicen og prisene OnNet gir deg.