«Hjemmesidepakken» WordOnNet


OversiktWebdesignResponsive designNorsk språkSosiale medierKontakt ossSEOSikkerhetKontrollpanelOpplæringDriftskostnaderSupportPrisliste

 Nye nettsider utviklet i WordPress

wordonnet-webdesign

WordOnNet er en hjemmesidepakke for dem som ønsker å få utviklet nye profesjonelle hjemmesider i WordPress som de kan holde oppdatert selv, til en pris de har råd til å betale.

Prisen starter på Kr. 1.990 og inkluderer:

 1. Installasjon og oppsett av WordPress med alle tilleggene som er angitt i denne presentasjonen (1 time).
 2. Valg og tilpasning av et gratis tema (webdesign mal) til dine kravspesifikasjoner, slik at vi ender opp med en ferdig mal for hvordan alle dine sider skal se ut og formateres (3 timer).

Prisen inkluderer et ferdig nettsted uten sider. Forsiden og de underliggende sidene til navigasjonsmenyen din vil kun inneholde «dummy» tekst og bilder. Hva du ønsker å ha med på hver enkelt side av tekst, bilder og video må du sette opp selv via WordPress Dashboard – kontrollpanelet som følger med, eller du kan få oss til å sette dem opp for deg.

Pris per side = Kr. 490

Ønsker du at vi skal sette opp dine underliggende sider, med tekst, bilder og videoer priser vi denne jobben med maksimum Kr. 490 per side. Dette inkl. 1 times arbeid. Ønsker du flere små enkle sider rekker vi å sette opp flere sider i løpet av 1 time, noe som gjør at din sidepris også faller. Vi priser jobben etter vår tidsbruk, men aldri med mer enn 1 time per side.

Hva er ikke inkludert?

Foruten at du må betale ekstra for hver nettside vi monterer ferdig for deg inkluderer startprisen på Kr. 1.990.- heller ikke:

 • Driftsavtale – Omfatter et valgfritt domene til ditt nettsted og ett 2-stjerners webhotell (2 GB lagringsplass) som gir deg alle webtjenestene  du trenger for å ha et velfungerende nettsted og ubegrenset antall e-postkontoer knyttet til domene. Driftsavtalen koster Kr. 397 per år.
 • Opplæring – Opplæring over telefonen er ikke inkludert, men en 1 times telefonopplæring mens du sitter foran maskinen kan bestilles for kr. 490.-
 • SSL – Prisen omfatter heller ikke et anbefalt SSL sertifikat som sikrer trygge linjer mellom serveren din og dine besøkende. Vi anbefaler at du inkl. også et SSL sertifikat til Kr. 198 for 1 års sertifikat eller Kr. 298 for ett 3 års sertifikat.

For den ekstra kravstore!

Hvis du har helt spesielle ønsker for ditt webdesign kan det hende at det ikke holder med 3 timer for å finne og sette opp en velfungerende mal for nettstedet. I så fall må vi beregne oss ekstra Kr. 490 per påbegynt time som går med til dette arbeidet, men dette vil ikke bli gjort uten din godkjenning først.

Logodesign

Har du ikke en logo til bedriften og nettstedet kan du bestille logodesign samtidig som du bestiller WordOnNet.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

Profesjonelt webdesign

WordOnNet gir deg nettstedet ditt et profesjonelt webdesign som bygger opp under bedriftens visuelle profil og løser dine ønskede kommunikasjonsoppgavene. Samtidig som webdesignet skal skille bedriften fra konkurrentene på en positiv og identitetsskapende måte.

wordonnet

Webdesignet er derfor ikke mal basert, men utvikles etter dine ønsker og spesifikasjoner. Spesifikasjoner som du gir oss ved fylle ut et spørreskjema etter bestillingen. Et skjema som skal gi oss all standardinformasjonen vi trenger for å kunne utvikle et identitetsskapende webdesign til nettstedet ditt som bygger opp under bedriftens eksisterende visuelle profil.  

Årsaken til at vi legger så stor vekt på webdesignet kan sammenfattes til fire punkter:

Grunn nr. 1: Kundens førsteinntrykk skapes av hjemmesidenes web design

Før potensielle kunder leser så mye som et eneste ord på nettsidene dine, vil de gjøre seg opp et førsteinntrykk av deg og ditt nettsted. Et inntrykk som skapes i løpet av de første 4-5 sekundene etter at de har fått opp siden din, og som hovedsakelig skapes av nettsidenes webdesign.

Gir du galt førsteinntrykk til dine besøkende, kan du risikere å tape salget allerede før de har rukket å lese så mye som et eneste ord på sidene dine.

 

Grunn nr. 2: Kundenes persepsjon styres av hjemmesidenes web design

Hvordan en kunde ser, leser, organiserer, tolker, oppfatter og forholder seg til et budskap, avgjøres i stor grad av nettsidenes webdesign. Et godt webdesign skal fange øynes oppmerksomhet, guide dem til å se sidens kjernebudskap, hjelpe dem til å tolke budskapet, motivere dem til å utføre ønskede handlinger og få dem til å huske budskapet etter at de har forlatt hjemmesidene.

Folk flest ser og oppfatter alt rundt seg basert på et helhetsinntrykk. De vurderer ikke webdesignet, sidenes funksjonalitet, bildene og teksten på en side som isolerte og separate deler. De gjør seg opp en helhetlig oppfatning av alle disse elementene og treffer så en beslutning basert på dette helhetsinntrykket av nettsidene dine.

 

Grunn nr. 3: Web designet skiller deg ut fra dine konkurrenter

konkurrenterI en tid hvor alle produkter og tjenester er mer eller mindre identiske, er det designet og metafysiske verdier som skiller de ulike produktene, tjenestene og leverandørene fra hverandre. Et godt web design skal skille deg ut i fra dine konkurrenter og tilføre verditilbudet meta-verdier som forsvarer en høyere pris og øker kundenes opplevelse av det (kundetilfredsheten). Webdesignet skal gi kundene dine en grunn til å huske deg.

 

Grunn nr. 4: Gjennkjennelseseffekten avgjøres av hjemmesidenes web design

merkerMerkevarebygging går ut på å posisjonere et merke på en bestemt måte i målgruppens bevissthet. All markedskommunikasjon må derfor bygge opp under den samme visuelle profil og kjernebudskap for å skape en gjenkjennelseseffekt som kan posisjonere merket på den ønskede måten i kundenes bevissthet.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

Vises like godt på alle skjermstørrelser

webdesign

Responsive design

responsive-design

Nettsidene leveres med et responsivt design. Det vil si en utforming hvor bildene og teksten på sidene blir skallert ned eller opp, alt avhengig av størrelsen på skjermen til leseren. Dette for å sørge for at nettsidene dine vises like godt på en PC og Mac, som på et nettbrett og smarttelefon.

Dette er viktig i dag, ikke bare fordi stadig flere bruker mobile enheter når de surfer, men også fordi Google har begynt å straffe nettsteder som ikke er mobilvennlige.

Plattformuavhengig

nettlesere

Nettsidene dine blir også levert plattform uavhengig. Det vil si at de vises like godt på alle nettleserne på markedet. Nettsidene vi leverer testes mot siste versjon av Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera og Safari for å være sikker på at nettstedet kan ses like godt på siste versjon av de 5 største nettleserne.

Individuelle innstillinger som brukerne selv gjør på nettleserne sine kan gjøre at enkelte av nettleserens funksjoner ikke er aktivisert. Noe som igjen kan medføre at et tillegg som brukes ikke virker som det skal for denne brukeren.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

Norsk språkNorsk språk

WordOnNet leveres med «Norsk bokmål» utgaven av WordPress.

Noe som betyr at alle menyer, hjelpetekster o.l. i kontrollpanelet for å administere og vedlikholde nettstedet er på norsk.

Tilleggene vi installeres er imidlertid ikke oversatt, da det ikke finnes norske språkfiler for disse tilleggene.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

Sosiale medier

sosiale.medier

 

sosiale-medierDe sosiale mediene er ikke bare blitt en viktig del av folks hverdag. De blir også stadig viktigere del av enhver bedrift og forenings hverdag. Noe som krever at nettsidene er integrert med de sosiale profilene bedriften benytter.

WordOnNet inneholder derfor en hel rekke tillegg du kan velge mellom for å integrere nettsidene dine mot ulike sosiale media profiler. F.eks. Facebook og Twitter.

Du bestemmer selv hvilke sosiale medier du ønsker å integrere nettsidene mot og hvilke funksjoner fra dette sosiale mediet du ønsker inkludert som en del av sidene dine.

Ønsker du at alle nye innlegg du skriver automatisk skal bli publisert til bedriftens Facebook side så kan vi også ordne dette.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

Kontakt oss side

Hvis du ønsker å inkludere en kontakt oss side, med Google kart og et skjema de besøkende kan fylle ut for å sende deg en melding, leverer vi deg denne siden gjennom å installere to ekstra tillegg:

 1. Contact Form 7 – verdens mest brukte kontaktskjema
 2. GoogleMaps – Google sitt kartverk

 

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

SEO - søkemotoroptimaliserte nettsiderSøkemotoroptimaliserte nettsider

Hva skal du med nettsider hvis ingen finner deg i Google som står for 90% av trafikken på Internett?

For å sikre deg en høyest mulig plassering i søkemotorenes resultatsider, også kalt SERP, er såvel nettsidene som webserveren søkemotoroptimaliserte. DNS- og webserveren oppfyller de strengeste kravene Google setter til DNS- og webservere. 

Under finner du en oversikt over hvilke tillegg som er inkludert i WordOnNet for å gjøre nettstedet, nettsidene, innleggene og bildene ditt 100% søkemotorvennlig og søkemotoroptimalisert. Tillegg som har en stjerne bak navnet har mer enn 1 million aktive installasjoner. 

All In One SEO Pack

Et tillegg som tilfører mye av den SEO funksjonaliteten WordPress mangler for at sidene skal bli funnet i Google, Bing og Yahoo. Tillegget består av følgende tillegg:

 • XML Sitemaps – ett tillegg som genererer en Sitemap i XML format som leveres automatisk til Google og Bing hvis du setter opp tillegget korrekt.
 • Social Meta – et tillegg som gjør det mulig for deg å inkludere knapper med link til din profil hos ulike sosiale medier (Facebook, Twitter osv,)
 • Robots.txt – et tillegg som lar deg generere en egendefinert robots.txt fil som forteller søkerobotene hva de skal indeksere og hva de ikke skal indeksere.
 • File Editor – et tillegg som lar deg redigere din robots.txt og .htaccess fil gjennom en fil-editor.
 • Performance – sjekker og optimaliserer din SEO-setting

Broken Link Checker

Et tillegg som kaller alle dine innlegg og sider etter linker, før de sjekker om linken fortsatt virker som den skal eller ikke. Tillegget kjører i bakgrunnen og kan ta litt tid hvis du har svært mange sider og innlegg med linker. Når alle sider og innlegg er skannet får du en rapport med alle linker som er brutt, dvs. ikke virker, hvilke som blir redirektet og muligheten til å fjerne disse døde lenkene. Du bør kjøre dette tillegget ved jevne mellomrom.

Google Analytics

Et tillegg som gjør at du enkelt kan integrere besøksstatistikken til Google som en del av ditt nettsted.

WP Smush

Et tillegg som automatisk minimerer størrelsen på alle bilder du laster opp slik at de ikke gjør sidene trege. Gjør stor forskjell på tiden det tar å laste en side med mye grafikk.

Regenerate Thumbnails

Tillegget regenererer alle dine thumbnails til de nye størrelsene du angir. Nyttig når du bytter tema o.l.

Google XML Sitemaps

Et tillegg som lager oppdaterte nettsted kart som fortløpende leveres inn til Google for optimal indeksering.

WP-Optimize

Et tillegg som optimalisere din mySQL database og fjerne alle unødvendige data fra den. Erfaringsmessig kan en WordPress intallasjon etter ett års tid inneholde flere megabyte med unødvendige data som dette tillegget fjerner.

wp-optimaize

Ultimate Nofollow

Ultimate Nofollow gjør det mulig å markere linker du lager med TinyMCE som «Nofollow» linker når du lager dem ved å legge til en ekstra avhuking boks i link editoren.

 

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

Sikkerhet

sikkerhet

For å tilføre WordPress manglende sikkerhet er en kraftig applikasjons brannmur installert på serveren i tillegg til nettverks- og webserverens vanlige brannmur. En rekke tweak er også gjort på Apache- og PHP konfigurasjonen for å øke sikkerheten og ytelsen. SSL inngår ikke default i WordOnNet pakken, men anbefales og koster kun kr. 198 å inkludere (1 års sikkerhet).

I tillegg er en rekke tillegg installert som en del av din WordPress konfigurasjon for å øke sikkerheten og ytelsen. Disse tilleggene finner du i listen under. Tillegg som har en stjerne bak navnet har mer enn 1 million aktive installasjoner. 

UpdraftPlus Backup and Restoration

UpdraftPlus et av de mest populære tilleggene for å ta en backup av og gjenopprette nettstedet ditt.

Tillegget skiller seg fra andre ved at du kan legge bakupen rett ut i din nettsky. Tillegget støtter sikkerhetskopi tilAmazon S3 (og kompatible nettskyer), Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, DreamObjects, FTP, SFTP, SCP, WebDAV, OpenStack Swift, Bitcasa og email.

iThemes Security

Et sikkerhetstillegg som fjerner nærmere 50 sikkerhetshull i WordPress og legger til to brannmurer for å sikre nettstedet mot ulike hacker forsøk.

Page Security by Contexture

Page Security by Contexture International (PSC) lar deg avgjøre hvilke brukere som skal ha tilgang til innholdet eller deler av innholdet på nettstedet ditt.

Tillegget lar deg lage brukergrupper som du gir ulike rettigheter til. Rettighetene avgjør hvilket innhold brukergruppen skal ha tilgang på.

 

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

Kontrollpanel

wordpress dashboard

WordOnNet gir deg full kontroll over alle deler av løsningen vi leverer. Ikke bare står du fritt til å opprette ett ubegrenset antall nye sider og innlegg via WordPress Dashbord – kontrollpanelet som følger med WordPress, men du får også med et kontrollpanel som heter cPanel som gir deg full kontroll over alle delene av web- og mailserveren nettstedet ditt benytter. Tilsammen har du kontroll på absolutt alle deler av nettstedet og tjenestene dine gjennom disse to kontrollpanelene.

For å tilføre WordPress manglende funksjonalitet har vi utvidet WordPress med en rekke nyttige tillegg som du finner en oversikt over under. Tillegg som har en stjerne bak navnet har mer enn 1 million aktive installasjoner. 

TinyMCE Advanced

TinyMCE Advanced erstatter WordPress sin innebygd WYSIWYG Editor med en mer avansert og brukervennlig editor for å lage og vedlikeholde dine sider og innlegg.

Se YouTube videoen under for nærmere informasjon om dette tillegget:

Font Awesome 4 Menus

Ett tillegg som gjør det mulig å legge til Font Awesome 4 ikoner til din WordPress meny, sider og poster uten å skrive en eneste linje med koder. Alt gjøres gjennom shortcodes. Med dette tillegget er det bare å legge til fa-(icon name) som en «class/classes» til din meny og tillegget vil vise ikonet før eller etter teksten.

Du kan også sette inn disse shortcodes i hvilken som helst side eller innlegg for å bruke ikonene også der.

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate er en samling med over 50 nyttige shortcodes for WordPress som du kan sette inn i dine sider og innlegg gjennom en ny knapp i Tekst Editoren. F.eks. knapper, bokser, tabs, iFrame, YouTube videoer, bildekaruseller, hjelpetekster o.l.  Settes inn som shortcode i dine sider, innlegg og widgets.

Shortcode Widget

Et tillegg som tilfører en ny widget boks til dine widgeter områder som gjør det mulig å kjøre shortcodes og html koder i dine sidebarer.

Advanced Code Editor

En utvidelse som tilfører kode editoren til WordPress manglende visualisering egenskaper. Etter at tillegget er installert blir kildekoden i kildekode visningen uthevet med ulike fargekoder for å gjøre det enklere å se hvor kodene begynner og slutter, og hvilke elementer de består av. Gjør det enklere å redigere kildekoden til ditt tema og utvidelser.

TablePress

Tabeller kan brukes til så mangt, men WordPress sitt innebygde verktøy for å sette inn tabeller mangler mye. Vi installerer derfor tillegget TablePress, hvor selve tabellen blir satt inn i siden eller innlegget ditt med en shortcode eller via en knapp i TekstEditoren.

Favicon by RealFaviconGenerator

Tillegg for å lage favicon for alle enheter sidene vil bli vist på.

Page Builder by SiteOrigin

Det mest populære tillegget for å bygge avanserte sider med kolonner, videoer, bilder, plug-ins o.l.

Proper Custom Avatars

Et tillegg som lar deg fjerne standard gravatarene til WordPress med dine egne. Ikke bare fjerner dette alle kall mot http://gravatar.com, men du gjør også sidene, profil presentasjonene og bruker kommentarene bedre ved å inkludere en egen avatar (bilde) som brukeren laster opp og knytter til sin brukerprofil.

Sidebar Manager Light

Et tillegg som gjør at du enkelt kan opprette et ubegrenset antall nye sidebarer som erstatter de eksisterende. Du kan erstatte sidebaren for en bestemt side eller gruppe av sider, eller gjøre dem avhengig av brukerens rolle. Det vil si at du kan vise en side for dem som er logget inn og en annen for alle andre. Sidebarene du oppretter blir plassert på nøyaktig samme sted som sidebaren du erstatter lå. Tillegget støtter også WMPL, noe som gjør det mulig å vise ulike sidebarer avhengig av brukerens språk.

Simple Custom CSS

Et tema uavhengig tillegg som gjør det enkelt for deg å redigere og legge til CSS koder til ditt tema uten å måtte gå inn i temaets filer som blir fjernet igjen neste gang temaet blir oppdatert.

Det finnes heller ingen bindingstid eller lignende med på løsningen. Noe som betyr at du står fritt til å flytte nettsidene dine når du vil, dit du vil. Det eneste som kreves er at webserveren du velger kjører siste versjon av PHP og mySQL. Dette sikrer deg frihet til å la andre stå for videreutviklingen og driften av nettstedet ditt hvis du ikke lenger skulle være fornøyd med servicen og prisene OnNet gir deg.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

Opplæring1 times opplæring

Opplæring er ikke inkludert i grunnprisen på kr. 1.990.- men 1 times telefonopplæring kan bestilles samtidig som WordOnNet bestilles.

1 times opplæring koster kr. 490.-

Opplæringen gir deg en grunnleggende innføring i WordPress, hvordan du logger inn og oppdaterer dine eksisterende sider, samt de viktigste administrative WordPress oppgavene du bør vite om.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

Årlige driftskostnader = kr. 397 for domene og webhotell

pengerDet ferdige nettstedet blir publisert på vårt Linux webhotell. Et plattform som ikke bare er søkemotoroptimalisert, men også optimalisert for å kjøre nettopp WordPress.

Driftsavtalen til WordOnNet koster kr. 397/år. Prisen inkl.:

 • Valgfritt domene (.no, .com, .net, .org m.fl.)
 • 2-stjerners Linux webhotell (2 GB lagringplass)
Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

WordPress Supportavtale – kun kr. 590/år

teknisk support

Driftavtalen som inngår i webhotell gir deg ubegrenset mailsupport på alle tekniske spørsmål du måtte ha til web- og mailserveren til domene. Avtalen inkluderer ikke gratis telefonsupport i bruk av WordPress og videreutvikling av denne plattformen. Dette kan imidlertid bestilles som en tilleggstjeneste.

En WordPress supportavtale (telefonsupport) koster kr. 590/år.

WordPress supportavtalen omfatter alt som har noe med driften, bruken, vedlikehold eller videreutviklingen av serveren, WordPress eller en av tilleggene som er levert som en del av WordOnNet løsningen. Her kan du med andre ord spørre om akkurat hva du vil omkring ditt WordPress nettsted.

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!

 

Prisen starter på Kr. 1.990 og inkluderer:

 1. Installasjon og oppsett av WordPress med alle tilleggene som er angitt i denne presentasjonen (1 time).
 2. Valg og tilpasning av et gratis tema (webdesign mal) til dine kravspesifikasjoner, slik at vi ender opp med en ferdig mal for hvordan alle dine sider skal se ut og formateres (3 timer).

Prisen inkluderer et ferdig nettsted uten sider. Forsiden og de underliggende sidene til navigasjonsmenyen din vil kun inneholde «dummy» tekst og bilder. Hva du ønsker å ha med på hver enkelt side av tekst, bilder og video må du sette opp selv via WordPress Dashboard – kontrollpanelet som følger med, eller du kan få oss til å sette dem opp for deg.

Pris per side = Kr. 490

Ønsker du at vi skal sette opp dine underliggende sider, med tekst, bilder og videoer priser vi denne jobben med maksimum Kr. 490 per side. Dette inkl. 1 times arbeid. Ønsker du flere små enkle sider rekker vi å sette opp flere sider i løpet av 1 time, noe som gjør at din sidepris også faller. Vi priser jobben etter vår tidsbruk, men aldri med mer enn 1 time per side.

Hva er ikke inkludert?

Foruten at du må betale ekstra for hver nettside vi monterer ferdig for deg inkluderer startprisen på Kr. 1.990.- heller ikke:

 • Driftsavtale – Omfatter et valgfritt domene til ditt nettsted og ett 2-stjerners webhotell (2 GB lagringsplass) som gir deg alle webtjenestene  du trenger for å ha et velfungerende nettsted og ubegrenset antall e-postkontoer knyttet til domene. Driftsavtalen koster Kr. 397 per år.
 • Opplæring – Opplæring over telefonen er ikke inkludert, men en 1 times telefonopplæring mens du sitter foran maskinen kan bestilles for kr. 490.-
 • SSL – Prisen omfatter heller ikke et anbefalt SSL sertifikat som sikrer trygge linjer mellom serveren din og dine besøkende. Vi anbefaler at du inkl. også et SSL sertifikat til Kr. 198 for 1 års sertifikat eller Kr. 298 for ett 3 års sertifikat.

For den ekstra kravstore!

Hvis du har helt spesielle ønsker for ditt webdesign kan det hende at det ikke holder med 3 timer for å finne og sette opp en velfungerende mal for nettstedet. I så fall må vi beregne oss ekstra Kr. 490 per påbegynt time som går med til dette arbeidet, men dette vil ikke bli gjort uten din godkjenning først.

Logodesign

Har du ikke en logo til bedriften og nettstedet kan du bestille logodesign samtidig som du bestiller WordOnNet.

Prisen forutsetter

 • Ingen møter. All kommunikasjon skjer via telefon og e-post.
 • Du leverer oss logo, pluss all tekst, bilder og videoer til nettsidene på e-post
 • Du fyller ut våre standardskjemaer for å spesifisere hvilke kravspesifikasjoner nettstedet skal oppfylle

Alle priser er eksl. 25% mva.

Hvordan kan vi gi deg så billige nettsider?

Etter å ha lest en artikler fra en av våre konkurrenter som estimerer at du trenger minst 45 timer på å utvikle et nytt nettsted og at dette vil koste deg rundt 45.000 kroner, fant vi det nødvendig å lage denne siden som forklarer deg hvordan du kan få profesjonelle til å utvikle nye WordPress baserte nettsider til din bedrift med 10 underliggende sider med tekst og bilder du sender til oss på e-post.

Effektiv timepris er kr. 490

En viktig årsak ligger i at vi ikke har en timepris på kr. 1.000 som de mente var «bransjestandarden«. Vår effektive timepris er kr. 490.-. Noe som i seg selv halverte deres estimat av utviklingskostnaden.

En rasjonalisert utviklingsprosess

Resten av årsaken til vår lave pris ligger i at vi etter 20 års utvikling av nettsteder har lykkes å rasjonalisere utviklingsprosessen betraktelig uten at dette har gått utover kvaliteten. Noe vi er stolte av. Konkurrentens estimat på 45 timer for å utvikle et nettsted var basert på følgende estimat. I høyre kolonne har vi angitt OnNet`s tidsbruk for samme jobb.

Utført arbeid

Konkurrent – Antall timer

OnNet – Antall timer
(5 sider)

Planlegging/kartlegging av behov

2 timer

0,5 time

Skisser og korrektur av design

12 timer

0,5 time

SEO opplæring(bør gjøres før kunden begynner å skrive)

3 timer

Selvstudium

Oppsett av selve websidene (10 underliggende sider)

20 timer

4 timer

Justering av responsivt design

5 timer

0 timer (ikke nødvendig)

Slutt testing av siden i alle nettlesere

3 timer

0 timer (ikke nødvendig)

Totalt

45 timer

5 timer

Med en timepris på kr. 490 så koster dette 10 siders nettstedet kr. 2.450 å utvikle istedenfor kr. 45.000 som vår konkurrent estimerte for den samme jobben. 

Klikk her hvis du lurer på noe!
Bestill nå!