Responsive design og plattformuavhengig


Responsive design

responsive-design

Nettsidene leveres med et responsivt design. Det vil si en utforming hvor bildene og teksten på sidene blir skallert ned eller opp, alt avhengig av størrelsen på skjermen til leseren. Dette for å sørge for at nettsidene dine vises like godt på en PC og Mac, som på et nettbrett og smarttelefon.

Dette er viktig i dag, ikke bare fordi stadig flere bruker mobile enheter når de surfer, men også fordi Google har begynt å straffe nettsteder som ikke er mobilvennlige.

Plattformuavhengig

nettlesere

Nettsidene dine blir også levert plattform uavhengig. Det vil si at de vises like godt på alle nettleserne på markedet. Nettsidene vi leverer testes mot siste versjon av Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera og Safari for å være sikker på at nettstedet kan ses like godt på siste versjon av de 5 største nettleserne.

Individuelle innstillinger som brukerne selv gjør på nettleserne sine kan gjøre at enkelte av nettleserens funksjoner ikke er aktivisert. Noe som igjen kan medføre at et tillegg som brukes ikke virker som det skal for denne brukeren.