Nettstedet blir integrert med alle sosiale medier


De sosiale mediene er ikke bare blitt en viktig del av folks hverdag. De blir også stadig viktigere del av enhver bedrift og forenings hverdag. Noe som krever at nettsidene er integrert med de sosiale media profilene bedriften benytter. 

WordOnNet inneholder derfor en hel rekke tillegg du kan velge mellom for å integrere nettsidene dine mot ulike sosiale media profiler. F.eks. Facebook og Twitter. Om du ønsker å ha funksjoner som «Like» og «Del» på dine sider og innlegg bestemmer du selv, og du kan gjennom shortcode inkludere alle de YouTube videoene du måtte ønske, hvor du måtte ønske.

Følgende tillegg følger med i standardpakken:

Mashshare Share Buttons

mashshare

Et WordPress tillegg som setter inn tre store knapper i bunnen og/eller toppen av alle dine sider og poster. Ved å klikke på en av knappene kan de dele siden eller innlegget på Facebook, Twitter eller melde seg på ditt nyhetsbrev. Tilleggets store force er at du kan definere størrelsen på disse knappene selv for å skape dominans på siden (dvs. gjøre det umulig å overse deling knappene).

VainCode Facebook Stick Box

stickbox

VainCode Facebook Stick Box er et tillegg for å lage en Facebook Fan-side som settes inn som en slide i høyre eller venstre side av skjermen og som holder posisjonen mens brukeren scroller nedover siden. Ved å føre musa over «Facebook» logoen vises den «sticky boksen» som er gjemt bak logoen. Fanen viser hvor mange som liker siden, profilbildet til noen av dem og knapper for å klikke like og besøke din Facebook side. Et tillegg vi selv bruker på mange av våre nettsteder. 

Her finner du en Live Demo: http://demo.vaincode.com/fb-stick-box