Hva inngår i hjemmesidepakken WordOnNet?


WordOnNet er en hjemmesidepakke for dem som ønsker å få utviklet profesjonelle hjemmesider i WordPress som de kan holde oppdatert selv, til en pris de har råd til å betale.

Prisen er kun Kr. 2.990.-, eksl. mva.

Webdesign

WordOnNet inkluderer et profesjonelt webdesign etter dine kravspesifikasjoner som støtter opp under din visuelle profil, løser de tiltenkte oppgavene, skiller deg fra konkurrentene på en positiv og identitetsskapende måte.

Responsive design

WordOnNet er plattform uavhengig og bygger på et responsive design slik at nettsidene kan vises like godt på en PC, Mac, nettbrett og mobiltelefon. Et must idag.

Norsk språk

WordOnNet leveres med norsk språk satt opp som default WordPreess språk. Noe som betyr at alle WordPress funksjonene er på norsk, men ikke tilleggene som andre enn WordPress har laget.

Antall sider

Prisen inkluderer en ferdig satt opp forside, med en mal-side som brukes som mal for alle de underliggende sidene for å sikre at alle sidene får det samme webdesignet. Du kan utvide pakken med så mange ferdig monterte sider du ønsker, hvis ikke ønsker å sette opp sidene selv gjennom kontrollpanelet til WordPress. Pris per ferdigmontert side er Kr. 490.-

Sosiale medier

Nettstedet leveres ferdig integrert mot alle store sosiale medier som f.eks. Facebook, Twitter, Instagram og YouTube.

Standard tillegg

For å utvide funksjonaliteten i WordPress og tette sikkerhetshull er en rekke tillegg inkludert standard som en del av prisen og installasjonen. Disse settes ferdig opp uten at du trenger å tenke noe mer på dette.

Frivillige tillegg

I tillegg kan du velge mellom en rekke frivillige tillegg til standard tilleggene for å tilføre nettstedet ytterligere funksjoner, f.eks. slideshow, bildegallerier o.l. funksjoner. Hvilke du bør velge er avhengig av hvilke sider og funksjoner du ønsker å gi dine besøkende.

Contact Form7

Ønsker du å ha med ulike skjemaer på nettsidene de besøkende kan fylle ut og sende som en e-post til deg installerer vi tillegget Contact Form7, med et utvalg tillegg til dette tillegget for å sørge for at du får så brukervennlige skjemaer som mulig.

SEO

Såvel nettstedet, nettsidene og serveren nettstedet blir lagt på er 100% søkemotoroptimalisert mot Google, Yahoo og de sosiale mediene for å sikre nettstedet best mulig synlighet på Internett.

Kontrollpanel

Du har full kontroll over løsningen gjennom WordPress Dashbord som er kontrollpanelet som følger mer. Her kan du lage nye, redigere og slette du alle dine sider og innlegg, endre webdesignet og installere nye tillegg.

Driftskostnader

De årlige driftskostnadene for domene, nettstedet vi utvikler og e-postkontoene du trenger er kun kr. 398 per år.

Opplæring

Telefonopplæring inngå ikke, men kan bestilles samtidig som du bestiller WordOnNet. 

Support

Telefonsupportavtale på løsningen inngår ikke i prisen men koster kun kr. 590 per år hvis du ønsker dette.

Referanser

En side med noen representative eksempler på webdesignet du får når du bestiller WordOnNet.

Logodesign

Har du ikke en logo til bedriften eller nettstedet kan du bestille dette samtidig som du bestiller WordOnNt.

Hvorfor oss?

En side med kort informasjon om OnNet og hvorfor du trykt kan bestille dine nettsider fra oss.

Bestill