Kort om hjemmesidepakken WordOnNet


Hva er WordOnNet?

Hva er WordOnNet?

WordOnNet er en hjemmesidepakke for dem som ønsker nye profesjonelle nettsider utviklet i WordPress med et identitetsskapende webdesign, til en pris de har råd til å betale.

Nettsider utviklet i WordPress

Programvare som inngår i hjemmesidepakken

Sidene utvikles i WordPress, verdens mest populære publiseringsløsning, for å sikrer deg plattform for nettstedet ditt som holdes oppdatert, er enkelt å utvide og drifte til evig tid (omtrent).

Se noen jobber

Siden vi begynte å utvikle nettsider for våre kunder i 1997 har vi utviklet flere tusen nettsteder, nettbutikker og portaler. Dette gir oss erfaringen du trenger.

Noen representative jobber for WordOnNet finner du ved å klikke på knappen under.

Hva koster WordOnNet?

WordOnNet pakken koster kun:

Kr. 2.990.-

Den årlige driftskostnaden for nettstedet og domene er:

Kr. 398/år

Alle priser er eksl. MVA.

Hva inkluderer prisen?

Prisen inkluderer et komplett nettsted med alt du trenger. Det vil si ett ferdig konfigurert WordPress nettsted med en ferdig forside og en mal-side som brukes som mal for alle dine underliggende sider som du oppretter selv via kontrollpanelet. Pakken kan utvides med så mange sider du måtte ønske.

Sidene leveres integrert med alle sosiale medier, med et responsivt design og de er søkemotoroptimaliserte. Samtidig som over 50 kjente «sikkerhetshull» er tettet for å øke sikkerheten.

responsive-design

Hva inngår i WordOnNet?

Det finnes så mange gode grunner for hvorfor du bør velge nettsidepakken WordOnNet at vi har sett oss nødt til å lage en egen artikkelserie om disse fordelene.

Hvem passer WordOnNet for?
Hva betaler du for?
Hvilke garantier gir vi?
Hva skiller oss fra konkurrentene?