Hvorfor velge hjemmesider fra OnNet?


Årsaken til at du bør kjøpe WordOnNet kan sammenfattes slik:

Fordi du ønsker et profesjonelt nettsted som er utviklet i WordPress, med et unikt, identitet skapende web design som er i stand til å løse virksomhetens kommunikasjonsoppgaver på rimeligst mulig måte.

Noen gode grunner for hvorfor du bør velge OnNet som ditt webbyrå når du skal få utviklet dine neste nettsider er:

20 års erfaring

OnNet har jobbet profesjonelt med web design og utvikling av hjemmesider for små- og mellomstore bedrifter i Norge siden 1997, først under navnet Web Trade Norway, før vi fikk navnet OnNet i 2003.

Les mer om vår historie

AAA+ rating

OnNet er den eneste i bransjen som har en AAA+ rating i Norge hos de internasjonale kredittrating institusjonene.

Du kan dermed være trygg på at vi ikke kommer til å forsvinne i morgen når du trenger oss.

Les mer om OnNet

WordPress er vårt spesialfelt

Siden WordPress er vår utviklingplattform er såvel linjene og infrastrukturen som serverne og tjenestene forøvrig optimalisert for å kjøre WordPress på en best mulig måte. Ikke alle våre konkurrenter kan si det samme.

Det beste er kanskje at du alltid møter folk som kan WordPress når du tar kontakt med oss om problemene dine, enten de gjelder utviklingen av sidene eller driften av dem.

Produsert flere tusen nettsteder

Siden 1997 har OnNet produsert flere tusen nettsteder.

Mens vi frem til 2004 satset på større kunder og hadde selskaper som P4, Binders, Visma Software, NetAxept, NorgesGruppen Servering, OBOS, Selmer Furuholmen, Big Horn Steak House, AS Sørensen & Balchen, BilXtra, DekkPartner, Mesterdekk, VITA og Norcem/Scancem på vår kundeliste, har vi de siste 10 årene konsentrert oss om små- og mellomstore bedrifter.

Se noen av våre jobber

Totalleverandør

OnNet sin styrke er at vi er en totalleverandør av tjenestene du trenger. Ikke bare er vi et webbyrå med 19 års erfaring fra utvikling av tusenvis av nettsteder og portaler, men vi har også over 20 års erfaring med drift og support av alle disse løsningene. I motsetning til våre konkurrenter som enten er et web-byrå eller et hosting selskap, er vi begge deler. Noe som gjør at du kun trenger å forholde deg til oss og at det ikke finnes noen andre å skylde på.

Dette har gitt oss en unik tverrfaglig kompetanse, og er din garanti på at vi forhåpentligvis har den kompetansen du trenger for å lykkes med din Internett satsning.

Les mer om våre tjenester

Klikk her hvis du lurer på noe!

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under hvis du lurer på noe du ikke fant svaret på. 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Bestill nå!