Hva er et WordPress tillegg (plug-ins)?


wordpress-plugins

Et tillegg, eller plug-ins som er den engelske betegnelsen, er:

et lite tilleggsprogram, derav navnet “plug-ins“, som tilfører WordPress ny funksjonalitet.

F.eks. gjennom å integrere en Facebook, Twitter og Google+ knapp i alle dine sider eller i en sidebar som folk kan klikke på for å fortelle at de liker siden din.

En utvidelse er med andre ord et lite program skrevet i PHP og kan også inkludere JavaScript, Java biblioteker og egne mySQL tabeller og/eller felt.

Velg mellom over 20.000 gratis utvidelser til WordPress

Det finnes i dag over 20.000 tillegg som du kan laste ned fra https://wordpress.org/plugins/ og benytte som en del av din WordPress installasjon for å tilføre nettstedet ditt ny funksjonalitet.

I tillegg finnes det tusenvis av betalbare tillegg som markedsføres via ulike markedsplasser for programvare.

Utvidelsene finner du ved å klikke på knappen under.

Hvilken garanti gir OnNet på disse utvidelsene?

Siden OnNet ikke har utviklet de plug-ins som tilbys til hjemmesidepakken vi leverer eller som du kan laste ned via WordPress.org, kan vi ikke gi noen garantier på deres funksjonalitet og kompatibilitet. De utvidelsene vi anbefaler på disse sidene er imidlertid alle testet grundig ut av OnNet på forhånd – både en og en og i sammen – for å være sikker på at de virker som tiltenkt.

Hvem har utviklet disse utvidelsene?

OnNet har ikke utviklet noen av de utvidelsene som tilbys eller anbefales via disse sidene. Alle plug-ins er utviklet av frivillige utviklere rundt om i verden og kan lastes ned og installeres gratis som en del av hjemmesidepakken i WordPress.

Hvordan holde disse plug-ins oppdatert?

Alle WordPress utvidelser holdes oppdatert av utviklerne selv. Hver gang det kommer en ny oppdatering vil WordPress automatisk gi deg beskjed om at det har kommet en oppdatering av utvidelsen, med muligheten til å laste ned og installere den med et museklikk.