Logo design

Trenger du en logo?

OnNet kan bistå med å utvikle en identitet skapende logo som skiller virksomheten fra konkurrentene og som samtidig er lett å huske.

Prisen er avhengig av hvilke krav du stiller til logoen og hvor godt forarbeid du selv har gjort før du ber oss utvikle en logo for deg.

Logoen utvikles på bakgrunn av de opplysningene du gir oss i et egen spørreskjema du må fylle ut for at vi skal gjøre oss kjent med din virksomhet, drømmer, mål, strategi og konkurransesituasjon.

Logokrav 

En firmalogo er selskapets kjennemerke og et symbol som angir selskapets identitet. Dvs. hva selskapet gjør og hva som skiller det fra konkurrentene. En god firmalogo må:

 • Være enkel. Så enkelt at alle lett kan forstå og kjenne logoen igjen.
 • Være unik. Logoen må ikke kunne forveksles med konkurrentenes logo.
 • Være lett å huske og skille selskapet fra konkurrentene.
 • Passe til virksomhetens produkter, verdier og mål.
 • Være rimelig å reprodusere.

Klikk her for å lese mer om hvordan du lager en god logo.

Logodesign pakker

For å hjelpe virksomheter med begrensede økonomiske ressurser med å utvikle en logo for virksomheten, har vi satt sammen tre standardpakker du kan benytte deg av.

Under finner du nærmere informasjon om våre logopakker.

Basic logo – kr. 990.-

Dette er vår rimeligste logopakke og passer små bedrifter og organisasjoner som egentlig ikke har noen budsjett for å utvikle en logo. 

Basic logo koster kr. 990.- og inkluderer:

basic-logo

 • 1/2 time forarbeid (gjennomgang av skjema og telefonsamtale)
 • Ren tekstlogo (logo bestående av kun bokstaver, tall og spesialtegn)
 • Valgfrie farger og fonter
 • 3-5 logo forslag og 1 korrektur
 • Totalt 3 timers arbeid.

Normal logo – kr. 2.990.-

Dette er alternativet for mellomstore bedrifter med flere enn 5 ansatte og som ønsker en logo de kan bruke i minst 10 år fremover.

Til høyre finner du noen eksempler på «normale logoer«.

En normal logo koster kr. 2.990.- og inkluderer:

logo-onnet

logo-iktnytt

logo-webtrade

logo-ksinvest

 • En telefonsamtale med deg for å høre om egen tanker, preferanser, ønsker o.l., samt en telefonsamtale i forbindelse med forslagene og korrekturene.
 • Tekstlogo med et eventuelt symbol eller godkjennelse merke inkludert som en del av logoen (ikke integrert, men plassert før, etter, over eller under) hvis ønskelig.
 • Du angir hvilken farge du ønsker at logoen skal ha, eventuelle skrifttyper og symboler, hvis du har bestemte preferanser på dette området
 • 5-10 logoforslag og 3 korrekturer
 • Favicon og Facebook logo
 • Totalt 10 timers arbeid.

Avangsert logo – kr. 9.990.-

Dette er alternativet for mellomstore bedrifter som konkurrerer med etablerte merkevarer og varemerker og som bruker penger på sine merkevarestrategier for å oppnå konkurransefortrinn og markedsandeler. Dette er med andre ord alternativet for de mer kravstore virksomhetene.

En avangsert logo koster kr. 9.990.- og inkluderer:

Surfers Cafe

logo-speedyamigos

logo-tropene.com

 • En telefonsamtale med deg for å høre om egen tanker, preferanser, ønsker o.l., samt en telefonsamtale i forbindelse med forslagene og korrekturene.
 • Tekstlogo med et integrert symbol hvis ønskelig.
 • Du angir hvilken farge du ønsker at logoen skal ha, eventuelle skrifttyper og symboler, hvis du har bestemte preferanser på dette området
 • 10 -15 logoforslag og 4 korrekturer
 • Favicon og Facebook logo
 • Totalt 34 timers arbeid.

Format og levering

Logoen leveres i følgende format og størrelser:

 • Transparent bakgrunn (gjennomsiktig bakgrunn)
 • 4 logo størrelser:
  Large – 4048 pixcel bredde
  Medium – 1024 pixcel bredde
  Small – 640 pixcel bredde
  Thumbnails – 200 pixcel bredde
 • Logoen leveres i form av PSD (photoshop) og PNG-filer som sendes til deg.
Klikk her hvis du lurer på noe!

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under hvis du lurer på noe du ikke fant svaret på. 

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Melding

  Bestill nå!

  Hvordan kan vi være så rimelige?

  Du lurer sikkert på om det virkelig er mulig å lage en profesjonell logo til et selskap for under kr. 1.000 slik vi reklamerer for. Svarer er nei. Det er ikke mulig. Å lage en profesjonell logo til et selskap som passer til dem, deres forretningside og konkurransesituasjon tar tid. Gjerne mange år og kan koste millioner av kroner.

  De fleste mindre selskaper har imidlertid ikke tid til å vente flere år og de færreste har millioner av kroner å bruke på dette. Vi har derfor kommet opp med et rimelig alternativ som du finner på våre sider i form av tre logo design pakker du kan bestille for å få en rimelig logo til ditt selskap.

  Det vi har er en ekstremt kompetent designer med dybdeinnsikt i merkevarebygging og mer enn 20 års erfaring innen logoutvikling. En kompetanse som bl.a. kommer til syne i de mange artiklene og artikkelseriene han har skrevet på sin portal eStudie.no. Les f.eks. hans artikkelserier om merkevarebygging og visuell profil, og da spesielt hans artikkel om «Firmalogo og logo design«.

  Vi tilbyr deg denne kompetansen og erfaringen iform av tre ekstremt rimelige logo design pakker som gir deg en fungerende logo, uten bruk av masse fordyrende dybdeanalyser av markedet og kundene, hvor kundene tas med i utviklingen. Logoen vi utvikler vil derfor ikke oppfylle alle de krav et internasjonalt designbyrå som har spesialisert seg på logoutvikling for kjente merkevarer vil stille til en logo. Det pakken gir er en logo du føler passer til ditt selskap, med et unikt, enkelt design som skiller logoen ut fra dine konkurrenter og som er rimelig å reprodusere på alle slags materialer.

  Hvor mye tid vi bruker på logoen, hvor mange logoforslag og korrekturer som er inkludert og i hvilken form vi overleverer logoen er spesifisert under hver enkelt logopakke. 

  Best resultat for du hvis du selv på forhånd har brukt litt tid på å tenke igjennom hva slags logo du ønsker deg og hva den skal symbolisere. Jo mer informasjon om dette du kan gi oss, jo enklere er det for oss å komme opp med en logo som oppfyller nettopp disse kravene. Her gjelder uttrykket: «Shit in – shit out».

  Klikk her hvis du lurer på noe!

  Kontakt oss

  Fyll ut skjemaet under hvis du lurer på noe du ikke fant svaret på. 

   Ditt navn (obligatorisk)

   E-post (obligatorisk)

   Melding

   Bestill nå!