Nye nettsider – kun kr. 1.990.-

WordOnNet gir deg nye profesjonelle nettsider utviklet i WordPress. Nettsider de kan holde oppdatert selv, til en pris de har råd til å betale.

wordonnet-webdesign

Som vi forklarte på forsiden gir WordOnNet deg et ferdig utviklet nettsted med en ferdig satt opp forside, til  kun kr. 1.990.-.  Nettstedet utvikles etter dine kravspesifikasjoner, med de funksjonene og det webdesignet du ønsker.

For deg er det bare å logge inn for å legge inn teksten og bildene du ønsker til dine øvrige underliggende nettsidene eller du kan la oss sette dem opp for deg for kr. 300-500 per nettside.

Norsk språkNorsk språk

WordOnNet leveres med «Norsk bokmål» utgaven av WordPress.

Noe som betyr at alle menyer, hjelpetekster o.l. i kontrollpanelet for å administere og vedlikholde nettstedet er på norsk. Tilleggene vi installeres er imidlertid ikke oversatt, da det ikke finnes norske språkfiler for disse tilleggene.

Loco Translate

Du kan imidlertid oversette de tilleggene du selv ønsker gjennom tillegget Loco Translate som vi installerer som en del av ditt nettsted. Et tillegg som gjør det mulig å lage dine egne oversettelser av WordPress og alle temaer og tillegg til WordPress via kontrollpanelet til WordPress.

Profesjonelt webdesign

wordonnet

WordOnNet gir deg et nettsted med et profesjonelt webdesign som bygger opp under bedriftens visuelle profil og som løser dine ønskede kommunikasjons-oppgavene. Samtidig som webdesignet skiller bedriften fra konkurrentene på en positiv og identitetsskapende måte. Webdesignet utvikles derfor etter dine kravspesifikasjoner. 

Årsaken til at vi legger så stor vekt på webdesignet kan sammenfattes til fire punkter:

Grunn nr. 1: Kundens førsteinntrykk skapes av nettsidenes web design

Før potensielle kunder leser så mye som et eneste ord på nettsidene dine, vil de gjøre seg opp et førsteinntrykk av deg og ditt nettsted. Et førsteinntrykk som skapes i løpet av de første 4-5 sekundene de er på siden din av nettsidens webdesign.

Gir du galt førsteinntrykk til dine besøkende, kan du risikere å tape salget allerede før de har rukket å lese så mye som et eneste ord på sidene dine.

Grunn nr. 2: Kundenes persepsjon styres av nettsidenes web design

Hvordan en kunde ser, leser, organiserer, tolker, oppfatter og forholder seg til et budskap, avgjøres i stor grad av nettsidenes webdesign.

Et godt webdesign skal fange øynes oppmerksomhet, guide dem til å se sidens kjernebudskap, hjelpe dem til å tolke budskapet, motivere dem til å utføre ønskede handlinger og få dem til å huske budskapet etter at de har forlatt hjemmesidene.

Grunn nr. 3: Web designet skiller deg ut fra dine konkurrenter

I en tid hvor alle produkter og tjenester er mer eller mindre identiske, er det designet og metafysiske verdier som skiller de ulike produktene, tjenestene og leverandørene fra hverandre. Et godt web design skal skille deg ut i fra dine konkurrenter og tilføre verditilbudet meta-verdier som forsvarer en høyere pris og øker kundenes opplevelse av det (kundetilfredsheten). Webdesignet skal gi kundene dine en grunn til å huske deg.

Grunn nr. 4: Gjennkjennelseseffekten avgjøres av hjemmesidenes web design

Merkevarebygging går ut på å posisjonere et merke på en bestemt måte i målgruppens bevissthet. All markedskommunikasjon må derfor bygge opp under den samme visuelle profil og kjernebudskap for å skape en gjenkjennelseseffekt som kan posisjonere merket på den ønskede måten i kundenes bevissthet.

avadaTema = Avada

For å sikre deg et profesjonelt webdesign utvikler vi nettstedet ditt ved bruk av temaet Avada. Det mest solgte temaet på themeforest.net siden 2014 med over 477.000 installasjoner. Dette sikrer deg det beste temaet og et tema som alltid holdes oppdatert.

seoSøkemotoroptimaliserte nettsider

Hva skal du med nettsider hvis ingen finner deg i Google som står for 90% av trafikken på Internett?

For å sikre deg en høyest mulig plassering i søkemotorenes resultatsider, også kalt SERP, er såvel nettsidene som webserveren søkemotoroptimaliserte. Det vil si optimaliserte for å gi best mulig rangering i søkemotorene på utvalgte søkeord.

Klikk her for å se hvilke tillegg vi har inkludert for å tilføre WordPress den manglende funksjonaliteten for å oppnå en nr. 1 rangering i Google.

Sosiale medier

sosiale-medier

De sosiale mediene er ikke bare blitt en viktig del av folks hverdag, men er også en av de viktigste kommunikasjons-kanalene til ethvert selskap. Noe som krever at nettsidene er integrert med de sosiale profilene bedriften og kundene benytter.

WordOnNet leveres ferdig integrert med alle de vanlige sosiale mediene (Facebook, Instragram, Twitter, YouTube). Hvilke funksjoner foruten muligheten til å like og dele avgjør du selv og er noe vi kommer frem til i fellesskap. 

Bildegalleri og slideshow

WordPress leveres med tillegg som gjør det svært enkelt å lage og sette inn egne bildearkiver og slideshow akkurat der du ønsker. Du kan også enkelt sette inn dine bildearkiv fra Instragram.

 

bloggBlogg

WordPress startet som og er fortsatt verdens mest brukte blogg plattform. Noe som gjør at du kan starte å blogge uten å gjøre noe som helst. En funksjon som ikke bare aviser og magasiner benytter seg av. Også du kan dra nytte av den ved å bruke den til å publisere bedrifts- og produktnyheter fortløpende.

wordpress dashboardWordPress Dashboard

WordPress Dashboard er kontrollpanelet til WordPress. Stedet hvor du administrerer alle delene av nettstedet ditt. Her:

  • installerer du dine ønskede tillegg og temaer,
  • konfigurerer du de enkelte funksjonene og tilleggene
  • lager, redigerer og sletter du dine nettsider og innlegg

drag-drop«Velg – dra – slipp» sidebygger

WordPress Dashboard inkluderer også en «state-of-art» sidebygger som gjør det svært enkelt for deg å lage nettsider ved bruk av et dra-slipp grensesnitt. Et grensesnitt som gir deg ubegrenset frihet til å lage unike og lekre nettsider uten å måtte kunne noe som helst om programmering eller koding.

Velg element- dra og slipp det der du ønsker er det eneste du trenger å gjøre.

Om du ønsker å benytte denne sidebyggeren eller den klassiske editoren til WordPress velger du selv på side til side basis.

sikkerhetSikkerhet

For å tilføre WordPress manglende sikkerhet kjører alle WordPress nettsteder bak en kraftig brannmur. En rekke tweak er også gjort på Apache- og PHP konfigurasjonen for å øke sikkerheten og ytelsen. All kommunikasjon skjer også over SSL for å unngå at noen kan lytte på linjen og på den måten kopiere data.

I tillegg er en rekke tillegg installert som en del av din WordPress konfigurasjon for å øke sikkerheten og ytelsen. Klikk her for mer informasjon.

hastighetLynraske sider

Google straffer trege sider i sine søkeresultater og halvparten av brukerne forlater siden din hvis det tar 3 sekunder eller mer å laste den. Av den grunn har vi lagt stor vekt på å gjøre dem så raske som overhode mulig.

På serversiden har vi sørget for at sidene kjører på den nye HTML/2 standarden over SSL som gjør sidene 2-3 ganger raskere, mens flere moduler er installert på Apache serveren for å sikre at sidene komprimeres og catches optimalt før resultatet sendes til brukeren.

I tillegg er flere tillegg installert som en del av WordPress intallasjonen for å komprimere dine bilder, CSS, JavaScript og catche sidene brukerne spør etter. Klikk her for mer informasjon. 

Hva er ikke inkludert i prisen?

  • Oppsett av dine underliggende nettsider. Dette fakturerer vi med kr. 490 per påbegynte time. Pris per side blir dermed avhengig av hvor mange sider vi klarer å sette opp per time. Vi estimerer at kostnaden vil ligge rundt kr. 300 – 500 per ferdigmontert side.
  • Leie av ditt domenenavn. Har du et .no domene koster dette kr. 99 per år ekstra. Har du et .com, .net eller .org domene koster dette kr. 119/år.
  • Lagringsplass og drift av dine nettsider og e-postkontoer. Dette koster mellom kr. 199 – 299 per år, avhengig av hvor mange e-postkontoer og hvor store du ønsker hver konto skal være.
  • Opplæring. 1 times telefonopplæring i hvordan du bruker WordPress koster kr. 490.-
  • Supportavtale. Ønsker du tilgang til telefonsupport som du alltid kan ringe til når du lurer på noe vedrørende WordPress kan du tegne en WordPress supportavtale til kr. 298/år.