WordOnNet = Nye WordPress nettsider fra Kr. 1.990.-


OversiktWebdesignResponsive designNorsk språkSosiale medierKontakt ossSEOSikkerhetKontrollpanelOpplæring og supportDriftskostnaderPriseksempel

 WordOnNet gir deg nye WordPress nettsider

wordonnet-webdesign

WordOnNet er en hjemmesidepakke for dem som ønsker å få utviklet nye profesjonelle hjemmesider i WordPress. Nettsider du kan holde oppdatert selv, til en pris de har råd til å betale.

Prisen starter på Kr. 1.990 og inkluderer:

 1. Installasjon og oppsett av WordPress med alle tilleggene som er angitt i denne presentasjonen (1 time).
 2. Valg og tilpasning av et “WordPress tema” (webdesign mal) til dine kravspesifikasjoner, slik at vi ender opp med en ferdig mal for hvordan alle dine sider skal se ut og formateres (3 timer).

Prisen gir deg et ferdig nettsted uten underliggende sider. Forsiden og de underliggende sidene i navigasjonsmenyen din vil kun inneholde “dummy” tekst og bilder som du må bytte ut selv via kontrollpanelet som følger med WordPress (WordPress Dashbord) eller du kan få oss til å også gjøre denne jobben for deg.

Pris per side = Kr. 490

Ønsker du at vi skal sette opp dine underliggende sider, med tekst, bilder og videoer vil dette koste maksimalt Kr. 490 per side. Dette inkl. 1 times arbeid. Ønsker du flere små enkle sider rekker vi å sette opp flere sider i løpet av denne timen, noe som gjør at sidepris også faller. Vi priser jobben etter vår tidsbruk, men aldri med mer enn 1 time per side.

Hva er ikke inkludert?

Foruten at du må betale ekstra for hver nettside vi monterer ferdig for deg inkluderer startprisen heller ikke:

 • Driftsavtale – Vi publiserer nettstedet på en av våre WordPress optimaliserte servere. Har du ikke et domene og webhotell hos oss allerede må du betale kr. 99/år for domene (.no) og kr. 298/år for webhotellet. Dette kommer i tillegg til WordOnNet prisen på Kr. 1.990.-.
 • Opplæring – Opplæring over telefonen er ikke inkludert i standardprisen, men vi kan gi deg 1 times telefonopplæring mens du sitter foran maskinen hvis du ønsker grunnleggende opplæring i hvordan du bruker WordPress og gjør de vanligste handlingene. Dette koster kr. 490.-

For den ekstra kravstore!

Hvis du har helt spesielle ønsker for ditt webdesign kan det hende at det ikke holder med 3 timer for å finne og sette opp en velfungerende mal for nettstedet. I så fall må vi beregne oss ekstra Kr. 490 per påbegynt time som går med til dette arbeidet, men dette vil ikke bli gjort uten din godkjenning først.

Logodesign

Hvis du ikke har en logo til bedriften og nettstedet ditt kan du bestille logodesign samtidig som du bestiller WordOnNet.

Profesjonelt webdesign

WordOnNet gir deg nettstedet ditt et profesjonelt webdesign som bygger opp under bedriftens visuelle profil og løser dine ønskede kommunikasjonsoppgavene. Samtidig som webdesignet skal skille bedriften fra konkurrentene på en positiv og identitetsskapende måte.

wordonnet

Webdesignet er utvikles derfor etter dine ønsker og spesifikasjoner. Spesifikasjoner du gir oss ved fylle ut et skjema etter bestillingen og som gir oss standardinformasjonen vi trenger for å kunne utvikle et identitetsskapende webdesign til nettstedet som bygger opp under bedriftens eksisterende visuelle profil. Vi ønsker her at du sender oss annonser og annet reklame og profileringmateriell du bruker for å kunne lage et webdesign som skaper en i gjenkjennelse effekt.

Under finner du noen eksempler på ulike design vi har skreddersydd kunden spesifikasjoner.

Nye nettsider

Nye nettsider

Nye nettsider

Årsaken til at vi legger så stor vekt på webdesignet kan sammenfattes til fire punkter:

Grunn nr. 1: Kundens førsteinntrykk skapes av hjemmesidenes web design

Før potensielle kunder leser så mye som et eneste ord på nettsidene dine, vil de gjøre seg opp et førsteinntrykk av deg og ditt nettsted. Et inntrykk som skapes i løpet av de første 4-5 sekundene etter at de har fått opp siden din, og som hovedsakelig skapes av nettsidenes webdesign.

Gir du galt førsteinntrykk til dine besøkende, kan du risikere å tape salget allerede før de har rukket å lese så mye som et eneste ord på sidene dine.

Grunn nr. 2: Kundenes persepsjon styres av hjemmesidenes web design

Hvordan en kunde ser, leser, organiserer, tolker, oppfatter og forholder seg til et budskap, avgjøres i stor grad av nettsidenes webdesign. Et godt webdesign skal fange øynes oppmerksomhet, guide dem til å se sidens kjernebudskap, hjelpe dem til å tolke budskapet, motivere dem til å utføre ønskede handlinger og få dem til å huske budskapet etter at de har forlatt hjemmesidene.

Folk flest ser og oppfatter alt rundt seg basert på et helhetsinntrykk. De vurderer ikke webdesignet, sidenes funksjonalitet, bildene og teksten på en side som isolerte og separate deler. De gjør seg opp en helhetlig oppfatning av alle disse elementene og treffer så en beslutning basert på dette helhetsinntrykket av nettsidene dine.

Grunn nr. 3: Web designet skiller deg ut fra dine konkurrenter

konkurrenterI en tid hvor alle produkter og tjenester er mer eller mindre identiske, er det designet og metafysiske verdier som skiller de ulike produktene, tjenestene og leverandørene fra hverandre. Et godt web design skal skille deg ut i fra dine konkurrenter og tilføre verditilbudet meta-verdier som forsvarer en høyere pris og øker kundenes opplevelse av det (kundetilfredsheten). Webdesignet skal gi kundene dine en grunn til å huske deg.

Grunn nr. 4: Gjennkjennelseseffekten avgjøres av hjemmesidenes web design

merkerMerkevarebygging går ut på å posisjonere et merke på en bestemt måte i målgruppens bevissthet. All markedskommunikasjon må derfor bygge opp under den samme visuelle profil og kjernebudskap for å skape en gjenkjennelseseffekt som kan posisjonere merket på den ønskede måten i kundenes bevissthet.

Vises like godt på alle skjermstørrelser

webdesign

Responsive design

responsive-design

Nettsidene leveres med et responsivt design. Det vil si en utforming hvor bildene og teksten på sidene blir skallert ned eller opp, alt avhengig av størrelsen på skjermen til leseren. Dette for å sørge for at nettsidene dine vises like godt på en PC og Mac, som på et nettbrett og smarttelefon.

Dette er viktig i dag, ikke bare fordi stadig flere bruker mobile enheter når de surfer, men også fordi Google har begynt å straffe nettsteder som ikke er mobilvennlige.

Plattformuavhengig

nettlesere

Nettsidene dine blir også levert plattform uavhengig. Det vil si at de vises like godt på alle nettleserne på markedet. Nettsidene vi leverer testes mot siste versjon av Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera og Safari for å være sikker på at nettstedet kan ses like godt på siste versjon av de 5 største nettleserne.

Individuelle innstillinger som brukerne selv gjør på nettleserne sine kan gjøre at enkelte av nettleserens funksjoner ikke er aktivisert. Noe som igjen kan medføre at et tillegg som brukes ikke virker som det skal for denne brukeren.

Norsk språkNorsk språk

WordOnNet leveres med «Norsk bokmål» utgaven av WordPress.

Noe som betyr at alle menyer, hjelpetekster o.l. i kontrollpanelet for å administere og vedlikholde nettstedet er på norsk.

Tilleggene vi installeres er imidlertid ikke oversatt, da det ikke finnes norske språkfiler for disse tilleggene.

Loco Translate

Du kan imidlertid oversette de tilleggene du selv ønsker gjennom tillegget Loco Translate som vi installerer som en del av ditt nettsted. Et tillegg som gjør det mulig å lage dine egne oversettelser av WordPress og alle temaer og tillegg til WordPress via kontrollpanelet WordPress Dashbord.

Sosiale medier

sosiale.medier

 

sosiale-medierDe sosiale mediene er ikke bare blitt en viktig del av folks hverdag. De blir også stadig viktigere del av enhver bedrifts hverdag. Noe som krever at nettsidene er integrert med de sosiale profilene bedriften og kundene benytter.

WordOnNet inneholder derfor en tillegg som gjør det mulig å integrere sidene og innleggene dine med hvilket som helst sosialt media, f.eks. Facebook, Instagram og Twitter.

Du bestemmer selv hvilke sosiale medier du ønsker å integrere nettsidene mot og hvilke funksjoner fra dette sosiale mediet du ønsker inkludert som en del av sidene dine. Dette angir du når du fyller kravspesifikasjon skjemaet etter bestillingen.

Ønsker du at alle nye innlegg du skriver automatisk skal bli publisert til bedriftens Facebook side så kan vi også ordne dette.

Kontakt oss side

Siden de fleste ønsker å ha en egen kontakt oss side som en del av sitt nettsted har vi utviklet et standardisert kontakt oss side som inneholder alle kontaktdata, sammen med et kontaktskjema de kan fylle ut og et Google Map som viser hvor bedriften holder til.

Ønsker du en slik kontakt side bestiller du dette som en tilleggside.

Følgende to tillegg inngår standard som en del av vår WordOnNet pakke:

 1. Contact Form 7 - verdens mest brukte kontaktskjema
 2. GoogleMaps - Google sitt kartverk

SEO - søkemotoroptimaliserte nettsiderSøkemotoroptimaliserte nettsider

Hva skal du med nettsider hvis ingen finner deg i Google som står for 90% av trafikken på Internett?

For å sikre deg en høyest mulig plassering i søkemotorenes resultatsider, også kalt SERP, er såvel nettsidene som webserveren søkemotoroptimaliserte. Det vil si optimaliserte for å gi best mulig rangering i søkemotorene på utvalgte søkeord.

Under finner du en oversikt over hvilke tillegg som inngår standard i WordOnNet for å gjøre det ferdige nettstedet så søkemotoroptimalisert som mulig. Tillegg som har en stjerne bak navnet har mer enn 1 million aktive installasjoner. 

All In One SEO Pack

All In One SEO Pack er et tillegg som tilfører mye av den SEO funksjonaliteten WordPress mangler for at sidene skal bli funnet i Google, Bing og Yahoo. Tillegget består av:

 • XML Sitemaps – ett tillegg som genererer en Sitemap i XML format som leveres automatisk til Google og Bing hvis du setter opp tillegget korrekt.
 • Social Meta – et tillegg som gjør det mulig for deg å inkludere knapper med link til din profil hos ulike sosiale medier (Facebook, Twitter osv,)
 • Robots.txt – et tillegg som lar deg generere en egendefinert robots.txt fil som forteller søkerobotene hva de skal indeksere og hva de ikke skal indeksere.
 • File Editor – et tillegg som lar deg redigere din robots.txt og .htaccess fil gjennom en fil-editor.
 • Performance – sjekker og optimaliserer din SEO-setting

Broken Link Checker

Broken Link Checker er et tillegg som sjekker at alle linker i alle innlegg og sider virker som de skal og gir deg en oversikt over hvem som ikke virker. Linker som ikke virker virker ikke bare profesjonelt og ødelegger brukeropplevelsen, men Google straffer også sider med linker som ikke virker ved å gi dem lavere rangering p.g.a. dårlig brukeropplevelse. Tillegget inngår derfor som en del av WordOnNet slik at du kan få tillegget til å sjekke sidene dine ved jevne mellomrom.

Google Analytics

Google Analytics er et tillegg som integrere besøksstatistikken Google Analytics – verdens mest brukte besøkestatistikk – som en del av ditt nettsted. Et must for alle som har et nettsted. Tillegget gjør ikke sidene dine mer søkemotorvennlig, men hvor mange som besøker sidene dine og hvem de er. 

WP Smush

WP Smush er et tillegg som automatisk minimerer størrelsen på alle bilder du laster opp slik at de ikke gjør sidene trege. Gjør stor forskjell på tiden det tar å laste en side med mye grafikk. Gjør ikke bare sidene raskere, men også mer søkemotorvennlige, da Google premierer raske sider fremfor trege sider som reduserer brukeropplevelsen.

Regenerate Thumbnails

Regenerate Thumbnails er et tillegget som regenererer alle dine thumbnails til de nye størrelsene du angir. Nyttig når du bytter tema o.l. Gjør at du slipper å krympe større bilder på sidene dine, noe som reduserer størrelsen på bildene og dermed gjør sidene raskere og mer søkemotorvennlige. Inngår av den grunn som et standard tillegg i WordOnNet.

Google XML Sitemaps

Google XML Sitemaps er et tillegg som lager et oppdatert nettsted kart som fortløpende leveres inn til Google for optimal indeksering. Tillegget gjør at Google til enhver tid får vite om nye sider og innlegg du lager. En forutsetning for at de i det hele tatt skal bli indeksert.

WP-Optimize

WP-Optimize er et tillegg som optimalisere din mySQL database og fjerne alle unødvendige data fra den. Erfaringsmessig kan en WordPress intallasjon etter ett års tid inneholde flere megabyte med unødvendige data som dette tillegget fjerner.

wp-optimaize

Ultimate Nofollow

Ultimate Nofollow gjør det mulig å markere linker du lager med TinyMCE som “Nofollow” linker når du lager dem ved å legge til en ekstra avhuking boks i link editoren. Normalt bør du markere alle eksterne linker som “nofollow” for å øke sidens PageRank gjennom å minimalisere antall utgående tellende linker. Nøkkelverktøyet til Google som avgjør sidens rangering.

Sikkerhet

sikkerhet

For å tilføre WordPress manglende sikkerhet er en kraftig applikasjons brannmur installert på serveren, i tillegg til nettverks- og webserverens vanlige brannmur. En rekke tweak er også gjort på Apache- og PHP konfigurasjonen for å øke sikkerheten og ytelsen. All kommunikasjon skjer også over SSL for å unngå at noen kan lytte på linjen o på den måten kopiere data.

I tillegg er en rekke tillegg installert som en del av din WordPress konfigurasjon for å øke sikkerheten og ytelsen. Disse tilleggene finner du i listen under. Tillegg som har en stjerne bak navnet har mer enn 1 million aktive installasjoner. 

UpdraftPlus Backup and Restoration

UpdraftPlus et av de mest populære tilleggene for å ta en backup av og gjenopprette nettstedet ditt.

Tillegget skiller seg fra andre ved at du kan legge bakupen rett ut i din nettsky. Tillegget støtter sikkerhetskopi tilAmazon S3 (og kompatible nettskyer), Dropbox, Google Drive, Rackspace Cloud, DreamObjects, FTP, SFTP, SCP, WebDAV, OpenStack Swift, Bitcasa og email.

iThemes Security

iThemes Security er et sikkerhetstillegg som fjerner en mengde sikkerhetshull i WordPress og legger til to nye brannmurer for å sikre nettstedet mot ulike hacker forsøk.

Page Security by Contexture

Page Security by Contexture International (PSC) lar deg avgjøre hvilke brukere som skal ha tilgang til innholdet eller deler av innholdet på nettstedet ditt.

Tillegget lar deg lage brukergrupper som du gir ulike rettigheter til. Rettighetene avgjør hvilket innhold brukergruppen skal ha tilgang på.

Kontrollpanel

wordpress dashboard

WordOnNet gir deg full kontroll over alle deler av løsningen vi leverer. Ikke bare står du fritt til å opprette ett ubegrenset antall nye sider og innlegg via WordPress Dashbord - kontrollpanelet som følger med WordPress, men du får også med et kontrollpanel som heter cPanel som gir deg full kontroll over alle delene av web- og mailserveren nettstedet ditt benytter. Tilsammen har du kontroll på absolutt alle deler av nettstedet og tjenestene dine gjennom disse to kontrollpanelene.

For å tilføre WordPress manglende funksjonalitet har vi utvidet WordPress med en rekke nyttige tillegg som du finner en oversikt over under. Tillegg som har en stjerne bak navnet har mer enn 1 million aktive installasjoner. 

TinyMCE Advanced

TinyMCE Advanced erstatter WordPress sin innebygd WYSIWYG Editor med en mer avansert og brukervennlig editor for å lage og vedlikeholde dine sider og innlegg.

Se YouTube videoen under for nærmere informasjon om dette tillegget:

Font Awesome 4 Menus

Font Awesome 4 Menus er et tillegg som gjør det mulig å legge til Font Awesome 4 ikoner i din WordPress meny, sider og poster uten å skrive en eneste linje med koder. Alt gjøres gjennom shortcodes. 

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate er en samling med over 50 nyttige shortcodes for WordPress som du kan sette inn i dine sider og innlegg gjennom en ny knapp i Tekst Editoren. F.eks. knapper, bokser, tabs, iFrame, YouTube videoer, bildekaruseller, hjelpetekster o.l.  Settes inn som shortcode i dine sider, innlegg og widgets.

Shortcode Widget

Shortcode Widget er et tillegg som gir deg en ny widget boks i dine widgeter områder og som gjør det mulig å kjøre shortcodes og html koder i dine sidebarer, sider og innlegg. Et svært nyttig tillegg som anbefales.

Simple Custom CSS

Simple Custom CSS er et tema uavhengig tillegg som gjør det enkelt for deg å redigere og legge til CSS koder til ditt tema uten å måtte gå inn i temaets filer som blir fjernet igjen neste gang temaet blir oppdatert.

TablePress

Tabeller kan brukes til så mangt, men WordPress sitt innebygde verktøy for å sette inn tabeller mangler mye. Vi installerer derfor tillegget TablePress, hvor selve tabellen blir satt inn i siden eller innlegget ditt med en shortcode eller via en knapp i TekstEditoren, for å tilføre WordPress manglende funksjonalitet.

Favicon by RealFaviconGenerator

Favicon by RealFaviconGenerator er et tillegg for å lage favicon for alle enheter sidene vil bli vist på. Et nyttig tillegg hvis ditt tema ikke har innebygd støtte for Favicon.

Page Builder by SiteOrigin

Page Builder by SiteOrgin er et av de mest populære tillegget for å bygge avanserte sider med kolonner, videoer, bilder, plug-ins o.l ved hjelp av dra og slipp teknikken.

Proper Custom Avatars

Proper Custom Avatars er et tillegg som lar deg fjerne standard gravatarene til WordPress med dine egne. Ikke bare fjerner dette alle kall mot http://gravatar.com, men du gjør også sidene, profil presentasjonene og bruker kommentarene bedre ved å inkludere en egen avatar (bilde) som brukeren laster opp og knytter til sin brukerprofil.

Sidebar Manager Light

Sidebar Manager Light er et tillegg som gjør at du enkelt kan opprette et ubegrenset antall nye sidebarer som erstatter de eksisterende. Du kan erstatte sidebaren for en bestemt side eller gruppe av sider, eller gjøre dem avhengig av brukerens rolle. Det vil si at du kan vise en side for dem som er logget inn og en annen for alle andre. Sidebarene du oppretter blir plassert på nøyaktig samme sted som sidebaren du erstatter lå. Tillegget støtter også WMPL, noe som gjør det mulig å vise ulike sidebarer avhengig av brukerens språk.

Det finnes heller ingen bindingstid eller lignende med på løsningen. Noe som betyr at du står fritt til å flytte nettsidene dine når du vil, dit du vil. Det eneste som kreves er at webserveren du velger kjører siste versjon av PHP og mySQL. Dette sikrer deg frihet til å la andre stå for videreutviklingen og driften av nettstedet ditt hvis du ikke lenger skulle være fornøyd med servicen og prisene OnNet gir deg.

Opplæring1 times opplæring

Opplæring er ikke inkludert i grunnprisen på kr. 1.990.- men 1 times telefonopplæring kan bestilles samtidig som WordOnNet bestilles.

1 times opplæring koster kr. 490.-

Opplæringen gir deg en grunnleggende innføring i WordPress, hvordan du logger inn og oppdaterer dine eksisterende sider, samt de viktigste administrative WordPress oppgavene du bør vite om.

WordPress Supportavtale - kun kr. 298/år

teknisk support

Hvis 1 times telefonopplæring ikke er nok for å lære deg alt det du ønsker å lære deg kan du samtidig bestille 1 års WordPress supportavtale til ditt nettsted. Supportavtalen gir deg ubegrenset teknisk telefonsupport på bruk og utvikling av WordPress. Her kan du med andre ord spørre om akkurat hva du vil omkring ditt WordPress nettsted.

En WordPress supportavtale (telefonsupport) koster kr. 298/år.

Domene og webhotell

pengerFor å kunne bestille WordOnNet trenger du et domene som vi kan knytte nettstedet til og et webhotell vi kan bruke til å publisere den ferdige løsningen til. Har du ikke et domene eller webhotell idag bestiller vi det ønskede domenenavnet til deg og publiserer det ferdige nettstedet på ett av våre webhotell som ikke bare er søkemotoroptimalisert, men også optimalisert for å kjøre WordPress.

Denne driftsavtalen koster kr. 397/år og inkluderer:

 • Valgfritt domene
  (.no, .com, .net, .org m.fl.)
 • 2-stjerners Linux webhotell
  (2 GB lagringplass)

Hva koster det ferdige nettstedet?

Du lurer sikkert på hva ditt ferdig utviklede nettsted totalt sett vil koste, eller sagt på en annen måte: - Hvilke kostnader som kommer i tillegg til grunnprisen på kr. 1.990.-. La oss ta et eksempel for å klargjøre dette.

Grunnpris - kr. 1.990.-

Grunnprisen starter på Kr. 1.990 og inkluderer:

 1. Telefonsamtale for å høre dine tanker om nettstedet vi skal utvikle og en gjennomgang av kravspesifikasjonene du gir oss for ditt nye nettsted (0,5 time).
 2. Installasjon og oppsett av WordPress med alle tilleggene som er angitt i denne presentasjonen (0,5 time).
 3. Valg og tilpasning av et gratis tema (webdesign mal) til dine kravspesifikasjoner, slik at vi ender opp med en ferdig mal for hvordan alle dine sider skal se ut og formateres (3 timer).

Prisen inkluderer med andre ord et ferdig nettsted uten sider. Disse siden kan du sette opp selv gjennom kontrollpanelet som følger med (WordPress Dashbord) eller du kan få oss til å også montere alle dine underliggende.

Pris per side = Kr. 490.-

Ønsker du at vi skal sette opp dine underliggende sider, med tekst, bilder og videoer koster dette inntil Kr. 490 per side ekstra. Prisen inkluderer 1 times arbeid. Ønsker du f.eks. flere små enkle sider rekker vi å sette opp flere enn en side i løpet av 1 time, noe som gjør at din sidepris også faller. Vi priser med andre ord jobben etter vår tidsbruk, men aldri med mer enn 1 time per side.

La oss si at du ønsker å få oss til å lage følgende sider til deg: - Forside, Kort om oss, Produktoversikt, 5 produktsider (enkeltprodukter), Referanser og Kontakt oss. Totalt 10 sider.

Pris: 10 sider x kr. 490 = kr. 4.900.-

Prisen forutsetter oss at du sender oss teksten, bildene og videoene til hver enkelt side på e-post.

Logo design

Prisen forutsetter at du selv har en logo til nettsidene dine. Har du ikke en logo kan du bestille en av våre logo design pakker. Dette vil koste deg fra kr. 990 til kr. 9.990 ekstra, avhengig av hvor mye arbeid du ønsker at vi skal legge ned i arbeidet.

La oss i dette eksemplet forutsette at du har en logo vi kan bruke.

Utviklingspris

Dette gir deg en total pris for utviklingen av dine nye nettsider på:

   WordOnNet grunnpakke - Kr. 1.990
+ 10 underliggende sider - Kr. 4.990.-
= Total utviklingskostnad - Kr. 6.980-

Integrasjon av nettsidene dine mot Google Analytics, Facebook, Twitter og Instagram er også inkludert i prisen (forutsatt at du har disse sosiale profilene).

Opplæring - Kr. 490 (valgfritt)

Prisen inkluderer heller ikke opplæring i hvordan du bruker WordPress til å endre og lage nye sider og innlegg. Kjenner du ikke til WordPress kan du samtidig bestille 1 times opplæring over telefonen. Du vil da få 1 times opplæring over telefonen mens du sitter foran datamaskinen om hvordan du bruker WordPress til å endre eksisterende og lage nye sider og innlegg.

1 time opplæring koster kr. 490.-

WordPress Supportavtale - Kr. 298/år (valgfritt)

Prisen inkluderer heller ikke ubegrenset telefonsupport om bruk og utvikling av ditt ferdige WordPress nettsted, men dette kan du bestille som et tillegg.

1 års WordPress Supportavtale koster kr. 298.-

Driftsavtale - Kr. 397/år (valgfritt)

Prisen forutsetter at du selv allerede har et domene og webhotell til nettsidene vi utvikler til deg. Har du ikke et domene til sidene bestiller vi ditt ønskede navn til deg og publiserer de ferdig utviklede nettsidene på vårt WordPress optimaliserte webhotell under ditt domene. Dette vil gi deg en ekstra årlig kostnad på:

Domene og webhotell til ditt nettsted = kr. 397/år

Total kostnad

Vi kan dermed sette opp følgende regnestykke for vårt eksempel:

    WordOnNet grunnpakke - Kr. 1.990
+ 10 underliggende sider    - Kr. 4.990.-
+ 1 time opplæring              - Kr.   490.-
+ WordPress Support         - Kr.   298-
+ Driftsavtale                      - Kr.    397.-
= Total utviklingskostnad  - Kr. 8.165.-

Alle priser er eksl. 25% mva, og forutsetter at ingen møter er påkrevd. All kommunikasjon skjer over telefon, e-post og lignende digitale medier.

Klikk her hvis du lurer på noe!

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under hvis du lurer på noe du ikke fant svaret på. 

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Bestill nå!